FAQ

1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
Sebotol mengandungi 30 tablet untuk 30 hari di kunyah sekali sehari tapi jika nak boost boleh ambil 2 biji, sebiji waktu pagi sebelum sarapan pagi dan sebiji waktu malam sebelum makan malam.

2) Cara makan EvoCut?
kunyah sebiji sekali sebelum sarapan. Kalau x sempat @ terlupa, boleh amik bila2 masa saja yang teringat.

3) Apa rasa EvoCut?
Perisa mango (mangga) yg sangat sedap. Silap gaya habis 1 botol ? Opps!.. ikut aturan makan ye..

4) Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5) Kalau stop makan Evocut berat badan akan naik tak?
Nope. Boleh stop kalau dah dapat berat badan yang ideal.

6) Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke?
Dah boleh stop. Nak continue pon ok. Takde masalah.

7) Kalau tak turun berat macam mana?
Ingredient EvoCut semuanya fokus pada pembakaran lemak dan untuk menguruskan badan. Kami juga sediakan group wasap COACH KURUS EVOCUT untuk bantu dan guide anda. Kalau tak jadi, jangan risau kami ada Money back Guarantee.

8) Ada pantang larang? Coffee?
Tiada pantang larang sebab Evocut adalah sejenis produk berasaskan herba iaitu makanan kesihatan dan BUKAN ubat. Cuma disarankan minum air putih dengan cukup & kurangkan minuman manis. Coffee boleh minum takde masalah.

9) Perlu bersenam tak? Diet?
Tidak perlu bersenam kerana Evocut dapat membakar dan mencairkan lemak secara efektif kerana EvoCut diformulasikan dengan 4 ejen pembakar lemak utama yg POPULAR dan TERKINI. EvoCut adalah TOTAL FAT BURNER tapi jika anda bersenam akan mempercepatkan lagi proses.

Juga tidak perlu untuk diet kerana ianya mengenyangkan malah melawaskan pembuangan tanpa menyebabkan cirit-birit. Cuma dengan jaga pemakanan anda akan mempercepatkan proses.

10) Boleh ke campur Evocut dengan supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan jarak masa sekurang-kurangnya 2 jam.

11) Pregnant boleh amik tak?
Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk kurus sama ada EvoCut atau apa2 produk kurus yang lain.

12) Ibu menyusu boleh amik tak?
Ibu menyusu boleh amik EvoCut bila baby berumur 3 bulan kerana sebelum umur 3 bulan baby lebih sensitif dengan pemakanan yang di ambil oleh ibu.

13) Pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, kolestrol, kenser boleh amik? Fibroid or cyst?
Boleh. InsyaAllah xde masalah. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana Evocut tiada gula.
Bagi pesakit jantung juga, insyaAllah Evocut dapat bantu mengatasinya dan dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.

14) Seawal umur berapa boleh ambil?
Seawal umur 15 – 60 tahun.

15) Cust yang ada tekanan darah rendah boleh consume?
Sebenarnya tidak ada masalah tapi kalau ada simpton2 seperti jantung berdegup laju or simptom2 lain perlu stop segera ye.

16) Gastrik boleh amik tak?
Yes boleh. Tapi pastikan makan sebelum atau selepas amik Evocut, perlu makan. Jangan biar perut kosong ok.

17) Period boleh amik ke?
Boleh amik. Tapi bagi yang ada masalah bila time period (tak teratur) baik stop. Sebab kadang2 bukan sebab supplement yang kita amik, even makanan yang sejuk pun tak sesuai amik time period kalau ada sensitif. So… kalau takde masalah tu, ok je amik.

18) Ingredient?
4 bahan utama dan terkini *African Mango Seed, Hydroxycitric – (Garcinia Cambogia), Green Coffee Bean* dan *L-Carnitine* . Ini boleh membantu badan bakar lemak dan turun sekurang-kurangnya 2-3kg dalam masa seminggu je.?

19) Promosi ni sampai bila?
Bergantung pada HQ. Promosi ini terhad da bila2 masa saja HQ boleh STOP. Jadi jangan lepaskan peluang.

20) Lulus KKM? Halal?
Yes. EvoCut dikelaskan oleh KKM di bawah kategori makanan kesihatan dan BUKAN farmasi. Jadi tidak memerlukan no NOT atau MAL.